• Kövessen bennünket!

 • +36 20 427 8566
 • +36 30 273 2711
 • info@magyarzeneikultura.hu
 • PayPal

  PayPal

  Hogyan segíthet? PayPal fiókkal – PayPal leírás képekkel

  A Paypal egy internetes bankszámla, ami teljesen ingyenes, csak fizetéskor vonnak le egy kisebb összeget.

  Napjainkban már nem csak nemzetközileg egy elfogadott fizetési rendszer, hanem Magyarországon is egyre több helyen elfogadják. Itt nem kap az ember számlaszámot, mint egy hagyományos banknál, hanem a bejegyzéskor megadott géplevél cím lesz az “Account ID”-je, vagyis a számlaszáma.

  Ha PayPal-al szeretne fizetni az egyik honlapon, azesetben a géplevél címét és a jelszavát kell megadnia a fizetés első lépéseként. Figyelem, a PayPal SSL titkosított oldalán kívál soha senkinek, se telefonon, se géplevélben se sehol másutt ne adja ki a jelszavát! Az SSL felismerése: https://www.paypal.com a címsorban.

  PayPal

  Alább lépésről-lépésre végigvezetjük Önt a PayPal bankszámla létrehozásán. Sőt, azon túl

  Bemutatjuk, hogyan lehet adományt átutalni a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány részére:

  1. lépés – Számlaválasztás

  Nyissa meg böngészőjében a https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run oldalt és kattintson a „Sign Up Today” gombra.

  PayPal

  Válasszuk a „Personal” négyszögben lévő „Get Started” gombot.

  PayPal
  • lépés – Személyes adatok megadása

  Töltsük ki személyen adatainkkal az alábbi mezőket. Jelszavunk legalább 8 karakterből álljon saját biztonságunk érdekében.
  Utána katt az „Agree és Create Account” gombra.

  PayPal
  • lépés – A PayPal felhasználói felülete

  Máris a PayPal felhasználói felülete köszönti Önt.

  PayPal

  Ha mindent jól csinált, akkor sikeresen megnyitott egy Paypal számlát, melyről a Paypal egy értesítő géplevelet is fog Önnek küldeni.

  • lépés – Legelső tennivalók – Géplevél cím visszaigazolása

  Ellenőrizze a bejegyzéskor megadott géplevél fiókot, nyissa meg a PayPal levelét, és kattintson a benne lévő érvényesítő hivatkozásra.

  Ha megkapta az értesítő géplevelet, menjen a http://paypal.com oldalra és a “Member Log In” részbe írja be a géplevél címet (Account ID) és a jelszavát, végül kattintson a „Log In” feliratú gombra.

  PayPal
  PayPal
  • lépés – Legelső tennivalónk – Bankszámla visszaigazolása

  Az Ön hagyományos bankszámlájának vagy pénzkártyájának megadása fizető eszközként. A PayPal ezen keresztül bonyolítja le a pénzforgalmat fizetés illetve fogadás esetén.

  PayPal
  • lépés – Adomány küldése bejelentkezve a PayPal honlapra

  A PayPal-os adományozásra két lehetősége van. Az egyik bejelentkezve a PayPal honlapján történik, a másik a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány oldalán keresztül. Lássuk az elsőt.

  Lépjen a „Send Money” fülre, mely a pénz küldését kezeli. A „To (E-Mail)” mezőbe a fogadó félt írhatja be, ezesetben a magyarzeneikultura@gmail.com

  Az „Amount” mezőbe adja meg az átutalni való összeget és mellette a pénz nemét (Forint, Euró, US Dollár stb.) A „Continue” gombbal léphet tovább.

  PayPal
  • lépés – Adomány küldése a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány honlapján keresztül

  Ha a honlapunkon keresztül kíván adományt eljutattni számunkra, azesetben kattintson a jobbszélen látható „Támogatás” képre, mely megnyit egy biztonságos csatornát a PayPal honlapra. Ezt a böngésző címsorában leellenőrizheti (SSL: https)

  S már ezt látja a megnyíló ablakban. Beírhatja az adomány összegét és nefelejtse a „Log In To PayPal” mező kitöltését, mellyel egyben belép a PayPal honlapra és visszaigazolja a saját fiókjának a valódiságát.

  PayPal
  • Köszönetnyílvánítás

  Köszönjük Alapítványunk támogatását. Ahogy ismertettük, alapítványunk nonprofit szervezet, melyet magán személyek indítottak útjára 2014-ben.

  Ha az adomány küldése során minden sikeresen lezajlott, akkor Ön is és mi is kapunk a PayPal-tól egy értesítő géplevelet a folyamatról. Minden beérkezett adományról visszaigazolást küldünk.

  Reméljük segíteni tudtunk Önnek a PayPal rendszerének leírásával és már nincs akadálya, hogy ezt az utat is akadálymentessé tegyük megsegítőink számára.

  Köszönjük adományaikat!