Partnerség

Partnerség

Hogyan váljunk együttműködő partnerré?

A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány partnerségi kapcsolatot, együttműködést kínál cégek, vállalatok, egyesületek, alapítványok, egyházi intézmények, önkormányzatok, zenei intézmények részére amelynek köszönhetően közösen tudnánk pályázni kulturális pályázatokon, projekt kiírásokon, s ahol a kitűzött közös céljainkat legsikeresebb módon valósulhatnánk meg. Valósítsuk meg egymás ötleteit, terveit, elképzeléseit, álmait ahol a közös munkában megtaláljuk egymás számításait, elősegítjük a közös sikert, amelyből mindkét partner sikeres eredményekkel gazdagodna.


  • Nevezne egy pályázaton amely sikere van ítélve, de nincs hozzá partner? Pályázatok útján források megteremtésében kíván sikeresebb lenni?

Keresse alapítványunk munkatársait a magyarzeneikultura@gmail.com e-mail címen vagy a +36 20427 8566-es telefonszámon.

  • Nyertes lett a pályázata de megbízható, korrekt, átlátható partnert keres a pályázatának megvalósításához?

Határon innen és határon túlon is egyaránt a megfelelő partnert találja meg bennünk.

  • Pályázatíróként tevékenykedik és segítene egy kulturális non-profit szervezetnek hogy még sikeresebb legyen a források megteremtésében és a projektek megvalósításban??

Civil szervezetünk örömmel és tisztelettel fogad minden megkeresést, közös együttműködést Önkormányzatok, Zeneiskolák, Zenei szervezetek, kulturális intézmények részéről amelynek köszönhetően még hatékonyabban tudjuk együtt közös erővel népszerűsíteni az egyetemes magyar zenei kultúra hagyományait.

  • Elérhetőségeinken várjuk gondolataikat, elképzeléseiket, észrevételeiket, tervekeit:

E-mail: magyarzeneikultura@gmail.com; Telefon: +36 304278566


Várjuk jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeken!
Tegyünk együtt közösen az egyetemes magyar zenei kultúráért!