Közvetlen adomány

TÁMOGATOM

Alapítványunk non-profit szervezetként működik amely magán-és céges adományokra, pályázati forrásokból valósítja meg a fenntartást. Befolyt összegeket a tehetséges művészekért megfogalmazott céljainkra fordítjuk.

2013 óta dolgozunk egy olyan kulturális közösségért, melyben a hátrányos helyzetű-és tehetséges művészeket támogatjuk adományokkal vagy ösztöndíj támogatással. Felajánlásoddal a tehetséges művészek munkásságát, mindennapjait teheted könnyebbé.

Mire költjük a támogatásod?

Hangszer adomány

A támogatásodból a minőségi és professzionális hangszereket vásárlunk művészek, zeneiskolákat számára. Ezzel a projekttel a szakmai fejlődésüket, színpadi szereplésüket segítjük nagymértékben. Számos művésznek, zeneiskolának segítjük lecserélni régi hangszerparkját.

Ösztöndíj támogatás

A támogatásodból a hátrányos helyzetű tehetséges művészek tanulmányait kívánjuk támogatni ösztöndíj támogatást nyújtva.
Az ösztöndíj támogatást a tanulók hangszer beszerzésre és tanulmányaik költségeire fordíthatják.

ZENEI KÉPZÉSEK

A támogatásodból olyan zenei kurzusokat valósítunk meg ahol a szakma legjobbjaitól tanulhatnak a művészek legyen szó könnyű-vagy komolyzenei műfajról. Támogatni akarjuk hogy nemcsak szakmailag legyenek felkészültek a hallgatók hanem idővel saját magukat is menedzselni tudják a zeneiparban.

 

További információra van szükséged?
Kérdezzen tőlünk bármit!

A válaszunk Igen. Bármit adományozhatsz számunkra akár pénzben akár tárgyi eszközben vagy hangszer adomány formájában.

Az adományozóink számos opció közül tudnak választani. Tudtok bennünket támogatni bankkártyás fizetéssel, banki átutalással, PayPal utalással is. Emellett 2020 év elejétől már az ADÓ 1%-od is fel tudod ajánlani részünkre. Emellett gazdasági tevékenységet folytató társaságok is tudnak minket támogatni társasági adójuk felajánlásával.

A civil törvény szerint minden civil szervezet köteles beszámolót készíteni az előző évi munkájáról. A szakmai-és szöveges beszámolóinkban tüntetjük fel a befolyt-és kiosztott adományaink mértékét is ami bárki számára elérhető a www.magyarzeneikultura.hu/beszamolok vagy az OBH hivatalos oldalán.

Természetesen igen. Alapítványunk nemzetközi szervezetként, viszont magyarországi székhellyel van nyilvántartva, de így is külföldről küldhetek adományokat számunkra.

Ha utalnál akkor ezeket az adatokat add meg:

Név: Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány
Számlaszám: HU97117050842123699200000000

SWIFT kód: OTPVHUHB
Bank fiók: OTP Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16.

Ha hangszert vagy tárgyi adományt küldenél:

Név: Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány
Postacím: 8707 Pusztakovácsi, Kossuth Lajos utca 13/a 

Természetesen igen. Minden az adományozótól befolyt támogatás akár pénzbeli akár tárgybeli azt adományozási szerződés keretében adjuk át a kezdeményezettünk részére. Kiemelten fontosnak tartjuk hogy követni tudjátok mint adományozók az adományaitok útját.

Magyarországon eléggé kevés támogatási összeg jut a tehetséges művészek támogatására. 2013 évben Lovay László zeneszerző azért alapította az alapítványunkat hogy hátrányos helyzetű és tehetséges zenészeket támogassunk akiknek céljait segítjük elérni.

Minden támogatásnak örülünk amellyel alapítványunkat megtisztelitek, így bár mekkora  a rendelkezésedre álló összeggel támogathatsz bennünket. Ha minimális összeg alatt szeretnél támogatni bennünket úgy kérlek válaszd a banki átutalást vagy a paypal adományozási formát.

Természetesen igen. Mindig szívesen fogadunk cégeket, vállalatokat a támogatóink körében legyen szó akár hangszer adományozás, rendezvény támogatás vagy más támogatási formaként.

Támogatás és együttműködés megvalósulhat macénás vagy szponzorációs támogató kapcsolat formájában is.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

AllEscort