• Kövessen bennünket!

 • +36 20 427 8566
 • info@magyarzeneikultura.hu
 • Impresszum

  Impresszum

  Szervezet neve:
  Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány

  Székhely:
  1054 Budapest, Honvéd u. 8. 1/2.

  Levelezési cím:
  8707 Pusztakovácsi, Kossuth Lajos utca 13/a

  Adószám:
  18596557-2-42

  Bankszámlaszám:
  11705084-21236992 (OTP Bank)

  Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN):
  HU97117050842123699200000000

  Nyilvántartási száma:
  11902 / 2014

  Könnyűzenei koncertekért felelős referens :
  Fekete Soma
  +36.20.218.30.65


  Képviselő neve:
  Pacsai Gábor

  Képviselő telefonszáma:
  +36/20-427-8566;

  Postacím:
  8707 Pusztakovácsi, Kossuth Lajos utca 13/a

  E-mail:
  magyarzeneikultura@gmail.com

  Információ:
  magyarzeneikultura@gmail.com

  Skype:
  magyarzeneikultura


  JOGI KÖZLEMÉNY

  1. Szerzői jogok
  A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány jogosult.

  A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

  a pontos http://magyarzeneikultura.hu weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
  saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a magyarzeneikultura.hu honlap tartalma számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.

  2. Védjegyek

  Minden, a Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány honlapján használt magyarzeneikultura.hu weboldalra vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) az Alapítvány tulajdonában áll. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.

  A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

  3. A weboldal tartalma

  A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért az Alapítvány nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
  A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.

  4. A weboldal elérése

  A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.

  5. Kapcsolódó honlapok

  A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

  A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Alapítvány valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.