• Kövessen bennünket!

 • +36 20 427 8566
 • info@magyarzeneikultura.hu
 • Adatvédelem

  Adatvédelem

  A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a honlap használata során tudomására jutott és rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben bármely személyes adatát eljuttatja a Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt az Alapítvány – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány kizárólag a megjelölt célra használja fel ezeket a személyes adatokat, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival, nem adja át harmadik félnek, és minden ésszerű erőfeszítést megtesz e személyes adatok védelme érdekében.

  A honlapunkon keresztül történő adakozás során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az adományozás teljesítéséhez illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz.

  Személyes adatait kizárólag online-bankkártyás fizetés esetén és kizárólag a tranzakciót lebonyolító bankhoz továbbítjuk, azonosítási céllal. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

  Honlapunk olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) is tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány nem vállal felelősséget!

  Adatvédelmi nyilatkozat
  A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi előírások betartásáért!