Skip to content
KONTAKT: +36302732711; +36204278566   |   INFO@MAGYARZENEIKULTURA.HU   |   ADÓ 1%: 18596557-2-42

Adatvédelem

Adatvédelem

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a honlap használata során tudomására jutott és rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben bármely személyes adatát eljuttatja a Magyar Zenei Kulturális Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt az Alapítvány – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány kizárólag a megjelölt célra használja fel ezeket a személyes adatokat, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival, nem adja át harmadik félnek, és minden ésszerű erőfeszítést megtesz e személyes adatok védelme érdekében.

A honlapunkon keresztül történő adakozás során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az adományozás teljesítéséhez illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz.

Személyes adatait kizárólag online-bankkártyás fizetés esetén és kizárólag a tranzakciót lebonyolító bankhoz továbbítjuk, azonosítási céllal. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

Honlapunk olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) is tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány nem vállal felelősséget!

Adatvédelmi nyilatkozat
A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi előírások betartásáért!