Rendezvényről

Rendezvényről

A rendezvényeink helyszínének 2018-as évben Szombathely városban az Agora Művelődési és Sportház ad otthont, Kaposvár városban pedig a Városi Sportcsarnok ahol már számos neves kulturális esemény került megvalósításra mind zenei mind pedig színművészeti területen.

A tavalyi rendezvényeinkhez hasonlóan igyekszünk az idei koncertek megrendezésével bemutatni az egyetemes magyar zenei kultúránkban rejlő szépségeket amely kitűzött célok megvalósításához kiváló együttműködő partnerre találtunk a világhírű, neves, rangos Magyar Örökség-és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar személyében.

A rendezvényünkön olyan kiváló zeneszerző műveit halhatunk egyedi köntösben amely mind a produkciót, mind pedig az est hangulat emelni fogja. A program sokszínűségének, s műfaji sajátosságából adódóan minden korosztály számára kiváló, egész estés szórakozást nyújt az egyetemes kultúra jegyében. A 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertjei nemcsak műfajában hanem egyedi zenei felépítésében is kiválóság, ami változatosság ezt a produkciót igazán egyedivé teszi Magyarországon.

A rendezvény különlegességében rejlik még, hogy a számos neves és híres zeneszerző munkásságából építkezik.
A koncert bevételét Szombathely esetében az Esőemberke Alapítvány a Vas megyei autistákért civilszervezet részére, Kaposváron pedig a Vadvirág Alapítvány részére ajánljuk fel.