Céljaink

A rendezvénnyel kitűzött céljaink

 • Az egyetemes zenei kultúránk támogatása, hagyományainak ápolása és annak minél szélesebb körben való megismertétese

  • 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

  • Kulturális értékek közvetítése
   A kultúránkban rejlő szépségek megismertetése

  • 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

  • Hagyományőrzés
   A magyar zene és a magyar kultúra széles körű megismertetése, és hagyományainak ápolása

  • 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

  • Kapcsolatépítés más civilszervezetekkel, cégekkel
   Megfelelő partneri kapcsolatok kialakítása határon innen és határon túlon isA rendezvényünk célja hogy mai kulturális életben olyan maradandó értékeket teremtsünk amelyek nem csak egyetemes kultúránk fejlődését szolgálja, hanem annak képviselőit, követőit is támogatja ezzel is irányt mutatva a minőségi kultúra fontosságának, annak igénylésének a jövő nemzedéke felé, s ezen értékek közvetítése amelyhez kapcsolódva más civil szervezetek munkáját is segítsük.

EDDIGI MEGVALÓSÍTOTT CÉLJAINK

A RENDEZVÉNYEKKEL ELÉRT CÉLJAINK

 • 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

 • 1 500.000 Forint adomány az Esőemberke Alapítványnak

  500.000 Forintot adományozott a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány az általa rendezett jótékonysági koncerten a szombathelyi Esőemberke Alapítványnak.

 • 2 550.000 Forint adomány a Vadvirág Alapítványnak

  550.000 Forintot adományozott a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány az általa rendezett jótékonysági koncerten a kaposvári Vadvirág Alapítványnak.

 • 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

 • 100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

 • 3 Több mint 500.000 Forint értékben adományozott hangszereket a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány

  A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány újabb nagy értékű hangszereket adományozott a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola – AMI-nak amely átadás keretén belül átadásra került egy darab „A” osztályú Besson trombita melynek értéke 500.000 Forint és egy darab Lidl Brno trombita melynek értéke 150.000 Forint.

Ars poetica

Hiszük hogy az alapítványunk céljaival és kulturális szemléletével nagymértékben hozzájárulunk az egyetemes zenei kultúránk terjesztéséhez nemcsak a Kárpát-medencében hanem szerte a világon.

Társadalmi szerepvállalásunk más civilszervezetek, önkéntesek együttműködésével

A 2019 évi koncertjeink mint az előző koncerteken kiemelt fontosságú szempont számunkra, hogy a szervezetben munkájában önkéntesek is részt tudjanak vállalni. Ezen irányelvek mellett számos olyan kulturális kezdeményezést kívánunk elindítani, s megvalósítani amelyekkel nem csak egyetemes kultúránk hagyományait ápoljuk, őrizzük hanem amelyekkel elősegítjük az önkéntesek kiváló szakmai fejlődését, olyan tapasztalatokat adunk át számukra amiket jövőbeli munkahelyükön tudnak kamatoztatni. Az önkénteseinkért létrehozott koncepciónk fontos tényezője hogy kulturális szerveződésekben fontos szerepet töltsenek be az együttműködő fiatalok, tapasztalattal rendelkező kulturális szakemberek vagy akár társadalmi szerepvállalásban résztvevő vállalkozások, vállalatok.

Az idei program végén bízzunk abban hogy minél több önkéntesünk számára biztosítani tudjuk a szakmai-és szellemi fejlődést, amelynek köszönhetően sikeresen tudnak érvényesülni már meglévő vagy leendő munkahelyeiken, vissza kerülve mindennapi munka vérkeringésébe, vagy akár újabb közösségbe. Hisszük hogy a program végeztével munkaerő piacot és a civilek társadalmi szerepvállalási célokba vettet hitüket erősíteni tudjuk olyan szakemberekkel akik később nem csak humán erőforrás piacot segítik, előre, hanem a kulturális irányzatú munkaerő piacot is. Emellett nemcsak igyekszünk szerte ágazó szakmai munkásságunkba más civil szervezetek, vállalkozásokat, vállalatokat bevonni akik segíthetik, támogathatják céljaink megvalósulását.