Céljaink

A rendezvénnyel kitűzött céljaink

 • Az egyetemes zenei kultúránk támogatása, hagyományainak ápolása és annak minél szélesebb körben való megismertétese

  • Adventi dallamok

  • Kulturális értékek közvetítése
   A kultúránkban rejlő szépségek megismertetése

  • Adventi dallamok

  • Hagyományőrzés
   A magyar zene és a magyar kultúra széles körű megismertetése, és hagyományainak ápolása

  • Adventi dallamok

  • Kapcsolatépítés más civilszervezetekkel, cégekkel
   Megfelelő partneri kapcsolatok kialakítása határon innen és határon túlon isA rendezvényünk célja hogy mai kulturális életben olyan maradandó értékeket teremtsünk amelyek nem csak egyetemes kultúránk fejlődését szolgálja, hanem annak képviselőit, követőit is támogatja ezzel is irányt mutatva a minőségi kultúra fontosságának, annak igénylésének a jövő nemzedéke felé, s ezen értékek közvetítése amelyhez kapcsolódva más civil szervezetek munkáját is segítsük.

EDDIGI MEGVALÓSÍTOTT CÉLJAINK

A RENDEZVÉNYEKKEL ELÉRT CÉLJAINK

 • Adventi dallamok

 • 1 Nagy értékű fuvolát adományoztunk a debreceni gálaestünkön

  1.500.000 Forint értékű Yamaha fuvolát adományoztunk Héty Emese részére, aki a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola tanulója

 • 2 Műfajok feletti összefogás 33 debreceni önkormányzati óvodáért

  A 2017. december 17-én megvalósult est nyereségéből, a Debrecen Megyei Jogú Városának támogatásával harminchárom önkormányzati óvoda hangszer repertoárjának fejlesztését kívánjuk támogatni.

 • Adventi dallamok

 • Adventi dallamok

 • 3 Jótékonysági gálaest a Szemem Fénye Alapítvány Dóri Háza részére

  A pécsi Kodály Központban 2017. december 9-én megvalósult est nyereségéből a Szemem Fénye Alapítvány Gyermekhospice-intézménye, a Dóri Ház kapja mindennapos működésének könnyítésére kívánjuk majd adományozni.

Ars poetica

Hiszük hogy az alapítványunk céljaival és kulturális szemléletével nagymértékben hozzájárulunk az egyetemes zenei kultúránk terjesztéséhez nemcsak a Kárpát-medencében hanem szerte a világon.

Társadalmi szerepvállalásunk más civilszervezetek, önkéntesek együttműködésével

A 2018 évi koncertjeink mint az előző koncerteken kiemelt fontosságú szempont számunkra, hogy a szervezetben munkájában önkéntesek is részt tudjanak vállalni. Ezen irányelvek mellett számos olyan kulturális kezdeményezést kívánunk elindítani, s megvalósítani amelyekkel nem csak egyetemes kultúránk hagyományait ápoljuk, őrizzük hanem amelyekkel elősegítjük az önkéntesek kiváló szakmai fejlődését, olyan tapasztalatokat adunk át számukra amiket jövőbeli munkahelyükön tudnak kamatoztatni. Az önkénteseinkért létrehozott koncepciónk fontos tényezője hogy kulturális szerveződésekben fontos szerepet töltsenek be az együttműködő fiatalok, tapasztalattal rendelkező kulturális szakemberek vagy akár társadalmi szerepvállalásban résztvevő vállalkozások, vállalatok.

Az idei program végén bízzunk abban hogy minél több önkéntesünk számára biztosítani tudjuk a szakmai-és szellemi fejlődést, amelynek köszönhetően sikeresen tudnak érvényesülni már meglévő vagy leendő munkahelyeiken, vissza kerülve mindennapi munka vérkeringésébe, vagy akár újabb közösségbe. Hisszük hogy a program végeztével munkaerő piacot és a civilek társadalmi szerepvállalási célokba vettet hitüket erősíteni tudjuk olyan szakemberekkel akik később nem csak humán erőforrás piacot segítik, előre, hanem a kulturális irányzatú munkaerő piacot is. Emellett nemcsak igyekszünk szerte ágazó szakmai munkásságunkba más civil szervezetek, vállalkozásokat, vállalatokat bevonni akik segíthetik, támogathatják céljaink megvalósulását.