A koncertben rejlő lehetőségek

A koncertben rejlő lehetőségek támogatóink részére

A koncertben rejlő lehetőségek

A rendezvény támogatásában rejlő lehetőségek a támogatói partner részére nemcsak kedvezők hanem hatékonyak is. A rendezvény kiváló, egyben remek reklámhordozó hiszen a cég-vagy vállalat nevével esetleg annak szolgáltatásaival megismerkedhetnek a kísérők, látogatók akik előtt megjelenést biztosítunk közös szponzori egyeztetés alapján. A rendezvény nemcsak a koncert napján, hanem azt meg előző napokban, a szeptemberi sajtótájékoztatón is jelentős számú publikum jelen meg – így az események jellegénél fogva a reklámozás szinte teljes skáláját tudjuk biztosítani a partner részére.

Az esemény egyediségére, kulturális jellegére való tekintettel a szeptemberi sajtótájékoztatóról, s magáról a rendezvényről a helyi és az országos média szintén tudósít amely nemcsak határon innen, hanem határontúlra is közvetít.

A rendezvénnyel igyekszünk egy igen széles korcsoportot megcélozni, amelynek köszönhetően koncertünk, s arculatával egyetértő szponzoraink-és támogatói partnereink sikeresen célzott, garantált marketinggel tudják elérni azokat leendő személyes ügyfeleket, vállalati partnereket akik egy garantált ügyfélkört, közönséget kívánnak megszólítani szolgáltatásaikkal.

Emellett fontos célként szolgál számunkra hogy a koncert támogatásával a támogatói partner számára is hatékony legyen a az együttműködés és a kapcsolat.

A 2017-es koncert évadunkban is számos támogatói partnerünk volt elégedett a közös együttműködéssel, ami nemcsak szervezetünk munkáját segítette hozzá a sikeres eredményekhez, hanem amelynek köszönhetően a támogató partner számára is hasznosan térült meg és elégedettség övezett hiszen összesen 354 db online magazinban, 11 db nyomtatott újságban és 6 db tv-és rádiómegjelenése volt a rendezvényünknek ahol támogató által elhelyezett reklámokra is nagy érdeklődéssel figyeltek fel, kattintottak a weboldalaink és egyéb felületeink látogatói.